Modalife Köşe Koltuk Modelleri

Bir diğer adı ile L koltuk takımı modelleri Modalife’ta oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile bulunmaktadır. Dar ve küçük evlerin tercihi olan köşe koltukların ister klasik isterseniz de modern çizgideki şık tasarımlarına Modalife’ta inceleyerek sahip olabilirsiniz.

Modalife Mobilya Köşe Takımı Çeşitleri Yeni

Modalife’ın ürettiği köşe koltuklar arasında bulunan Bianco köşe koltuk renk alternatifleri ile birlikte alıcıları ile buluşmaktadır. Gül rengi, yeşil, bej ve mavi renk alternatiflerine sahip olan Bianco köşe koltuğu için istediğiniz renk seçeneği tercih etmeniz mümkündür. işlevsel ve fonksiyonel özelliklere sahip olan köşe koltuğunun hem fazladan depolama alanı yaratarak sandık fonksiyonu hem de yatak olabilme özelliği bulunmaktadır.

Küçük ve dar alanların en büyük problemlerinden bir tanesi olan ölü alan dediğimiz hiçbir işe yaramayan boşluklar en çok koltuk ve duvar arasındaki bölümde oluşmaktadır. Bianco köşe koltuğunun ise duvara sıfır mekanizması sayesinde ölü alan kalmamaktadır. Temizliği kolaylaştırmak amacı ile yerden yüksek ayak ile üretilen köşe koltuğunun ayak yüksekliği ise 10 cm’dir. Aynı zamanda kasa bölümüne sağ ve soldan bağlantılı kolu bulunmaktadır.

Dokusu oldukça yumuşak olan tuşeli kumaş ile üretimi yapılmıştır. Koltuk döşemesinde kullanılan kumaş özelliği yine temizliği kolaylaştırmak adına kolay temizlenebilen kumaştır. Ürünün garanti süresi ise 24 aydır.

2020 Modalife Mobilya Köşe Takımı Çeşitleri

Modalife küçük ve dar evler için daha minimal ve modern çizgide köşe koltuklar da üretmektedir. Bunlardan bir tanesi de Avrupa köşe takımıdır. Ürün için dört farklı renk alternatifi bulunmaktadır. Renk alternatifi olarak ise bordo, yeşil, krem rengi ve gri renkler arasından dilediğinizi seçmeniz mümkündür. yüksek işçiliği bulunan Avrupa köşe takımında takıma özgü asimetrik dikiş detaylarına yer verilmiştir.

Dikişin sağlamlığı için yüksek teknolojide dikiş makinaları kullanılmış ve vardola ip uygulaması yapılmıştır. Sade ve yalın bir tasarıma sahip olan Avrupa köşe koltuğunu farklı renkler ile de bir araya getirmeniz mümkündür. Avrupa köşe koltuk takımı temizliği kolaylaştırmak adına yüksek ayak ile üretilmiş olup aynı zamanda kullanım ömrü de uzatılmak istenilerek gizli ayakları sayesinde ağır yüklere karşı da önlem alınmıştır.

Modalife Mobilya Köşe Takımı Çeşitleri 2020

Yine kullanım ömrü uzatılmak istenilerek malzeme kalitesinde koltuk iskeletinin tüm destek noktaları kontrplaktan, ağırlık noktaları ise metal kutu profilden yapılmıştır. Ürünün kesim işlemleri ise CNC makinalarda yapılmıştır. Avrupa köşe koltuk takımının üçlü bölümündeki yaslanma alanında 320 gr/ m2 kalitesinde yumuşak kumaş tuşeli bronzing teknolojisi ile üretilen ithal nubuk efekti kumaşlar uygulanmıştır.

Küçük Mekanlarda Köşe Koltuk Takımı Seçimi

Köşe koltuk takımları daha çok dar ve küçük olan iç mekanlarda tercih edilmektedir. Bunun ile beraber daha minimal çizgideki ve daha sade olan köşe takımları kullanılmaktadır. Genellik ile bir berjer ve bir orta sehpa ile tamamlanan takım içerisindeki köşe koltuğu oldukça rahat ve konforlu olarak seçilmektedir.

Dar ve küçük olan iç mekanlarda köşe koltuk takımı tercihi yapar iken önceden hayali olarak konumlandırmalı ve bu alanın ölçüsünü alarak bu ölçüler doğrultusunda bir köşe takımı tercihi yapmak daha uygun ve sağlıklı bir yol olacaktır. Köşe koltuk takımı seçer iken boyutunu önceden belirlemeli ve bunun yanında tarzına ve rengine de karar vermek gerekmektedir.

Modalife Mobilya Köşe Takımı Çeşitleri

Örneğin kalabalık ya da çocuklu aileler için köşe koltuk takımı tercihi yapar iken renk olarak daha koyu renkler tercih edilmek ile beraber dar alanları daha ferah ve geniş göstermek için ise daha açık renklerdeki köşe takımı modelleri tercih edilmektedir. Genellikle köşe takımlarının köşe koltukları daha düz renkte olur iken takım içerisindeki berjer daha canlı renklerde tercih edilmektedir.