Örgü Battaniyeler İle Sıcak Yatak Odası Fikirleri

Kış aylarında gerek salonda gerekse yatak odasında battaniyeleri yanımızdan ayırmıyoruz, rengarenk canlı desenleri ile hem mekana hareket katıyor hemde soğuk günlerde sıcak bir kurtarıcı görevi görüyorlar. Kışlık battaniyeler arasında son yıllarda örgü modeller bir hayli ilgi görüyor, özellikle örgü battaniyelerin daha sıcak ve samimi bir havası var. Yazımızda size ilham vereceğini düşündüğümüz örgü battaniyeler ile sıcak yatak odası dekorasyon fikirleri hazırladık.

Yatak Odası Örgü Modelleri

Yatak odaları bizim için evin en özel alanlarıdır. Uyumadan önce kitap okumak, uyandıktan sonra burada zaman geçirmek ve günün yorgunluğunu atmak için bu alanları sıklıkla kullanırız. Bu nedenle de yatak odası dekorasyonu bizim için oldukça önemlidir. Hal böyle olunca bu alanlara biraz el emeği katmak ve dekorasyonuna katkıda bulunmak bize büyük bir haz verecektir. Bu nedenle de sıradan ve satın alınmış fabrikasyon nevresim takımları yerine daha sıcak ve samimi olan el örgüsü ürünler tercih edebiliriz. Eğer biraz beceriniz varsa rahatlıkla yatak odanız için örgü battaniyeler yapabilir veya el örgüsü battaniyeler satın alabilirsiniz.

Gri Yatak Odası Dekorasyonu İle Huzuru Yakalayın

Yatak odasına sıcak ve samimi bir stil ekleyen örgü battaniyeler, renk, desen ve örgü kalınlığına göre farklı stillerde kullanılabilirler. Kalın örgülü modeller  yatak ucunda katlı şekilde şık bir görünüm oluştururken, çeşitli desenlere sahip battaniyeler komple yatak örtüsü olarak kullanabilir.

Her Tarza Uygun İpek Mobilya Yatak Odası Modelleri

Her şekilde yatak odasına samimi ve sıcak bir stil kazandıracağı kesin, örgü battaniyeleri salonda oturma takımlarınızda benzer düzenlerde kullanabileceğinizi unutmayın..

[galeri]